Muurikka Kesäkeittiö, sähkökäyttöinen

Halvin hinta ilman toimituskuluja
Halvin: Karkkainen.com

Halvin hinta toimitettuna 403,90 €

Muurikka Kesäkeittiö on erittäin helppokäyttöinen, laadukkaista ja helppohoitoisista materiaaleista valmistettu kesäkokkaajan unelma. Pakettiin kuuluu Muurikan kannellinen sähkögrilli ritilöineen, aito Muurikkapannu suojapussissa sekä tyylikäs kesäkeittiövaunu taittuvilla työtasoilla. Kesäkeittiön sähkögrillillä voit grillata pelkän ritilän, pelkän Muurikkapannun tai ritilän ja kannen, sekä Muurikkapannun ja kannen kanssa. Grillissä on portaaton tehonsäädin, jonka avulla lämpötilan säätö sujuu tarkasti ja ruoanlaitto on vaivatonta. Näytä lisää ▸

Muurikka Kesäkeittiö on erittäin helppokäyttöinen, laadukkaista ja helppohoitoisista materiaaleista valmistettu kesäkokkaajan unelma. Pakettiin kuuluu Muurikan kannellinen sähkögrilli ritilöineen, aito Muurikkapannu suojapussissa sekä tyylikäs kesäkeittiövaunu taittuvilla työtasoilla. Kesäkeittiön sähkögrillillä voit grillata pelkän ritilän, pelkän Muurikkapannun tai ritilän ja kannen, sekä Muurikkapannun ja kannen kanssa. Grillissä on portaaton tehonsäädin, jonka avulla lämpötilan säätö sujuu tarkasti ja ruoanlaitto on vaivatonta. Grilliritilä on pinnoitettua terästä ja sitä ei tarvitse öljytä eikä rasvata. Sen puhdistaminen käy helposti harjaamalla se puhtaaksi kuumana. Muurikkapannu on valmistettu kotimaisesta kuumavalssatusta teräksestä, joka vain paranee vanhetessaan ja kestää vuosikymmeniä. Pannun huolloksi riittää helppo ja perinteinen rasvapoltto. Grillivaunun runko on jauhemaalattua terästä ja siinä on puupanelointi. Vaunun pyörien ansiosta grilliä on helppo siirrellä. Sivutasoilla on runsaasti tilaa eri työvälineille ja tarvikkeille. Tasot ovat taittuvia, joten vaunu mahtuu pieneenkin tilaan. Vähemmän...

Muurikka Kesäkeittiö, sähkökäyttöinen

Ilmoita virheellisestä tiedosta

Muurikka Kesäkeittiö on erittäin helppokäyttöinen, laadukkaista ja helppohoitoisista materiaaleista valmistettu kesäkokkaajan unelma. Pakettiin kuuluu Muurikan kannellinen sähkögrilli ritilöineen, aito Muurikkapannu suojapussissa sekä tyylikäs kesäkeittiövaunu taittuvilla työtasoilla. Kesäkeittiön sähkögrillillä voit grillata pelkän ritilän, pelkän Muurikkapannun tai ritilän ja kannen, sekä Muurikkapannun ja kannen kanssa. Grillissä on portaaton tehonsäädin, jonka avulla lämpötilan säätö sujuu tarkasti ja ruoanlaitto on vaivatonta. Grilliritilä on pinnoitettua terästä ja sitä ei tarvitse öljytä eikä rasvata. Sen puhdistaminen käy helposti harjaamalla se puhtaaksi kuumana. Muurikkapannu on valmistettu kotimaisesta kuumavalssatusta teräksestä, joka vain paranee vanhetessaan ja kestää vuosikymmeniä. Pannun huolloksi riittää helppo ja perinteinen rasvapoltto. Grillivaunun runko on jauhemaalattua terästä ja siinä on puupanelointi. Vaunun pyörien ansiosta grilliä on helppo siirrellä. Sivutasoilla on runsaasti tilaa eri työvälineille ja tarvikkeille. Tasot ovat taittuvia, joten vaunu mahtuu pieneenkin tilaan.

Mitat
Leveys110 cm
Korkeus90 cm
Syvyys55 cm
Paino22,8 kg
Vaunun materiaalipuu
SähkögrilliOn
ValmistajaOpa Muurikka Oy, Opa, Opa Muurikka
EAN-koodi6412456826105

Arvostelut  -   tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta

0
5 tähteä (0 kpl)
0
4 tähteä (0 kpl)
1
3 tähteä (1 kpl)
0
2 tähteä (0 kpl)
0
1 tähteä (0 kpl)

Arvostelu

 (14.06.2013)

Mustalla puuvaunulla.. Hinta 269 €. Vaunun kokeamisohjeet olivat luokattomat. Osa kiinnitysruuveista puuttui. Marrkinoitiin suomalaisena, valmistettu Kiinassa. Toimiva ja nopea sähkögrilli. Helppo valmistaa ranskalaisia, kanaa, tomaattia, lihaa ym.

Sähkäri
plusvote

+5
Sähkäri 14.06.2013
Mustalla puuvaunulla.. Hinta 269 €. Vaunun kokeamisohjeet olivat luokattomat. Osa kiinnitysruuveista puuttui. Marrkinoitiin suomalaisena, valmistettu Kiinassa. Toimiva ja nopea sähkögrilli. Helppo valmistaa ranskalaisia, kanaa, tomaattia, lihaa ym.

Hintakehitys

Korkein hinta
399,00 €  
Keskihinta
399,00 €  
Alin hinta
399,00 €  

Odota hetki... Ladataan hintagraafia.

loader
Päivitetty 28.03.2024 02:03. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.